Memar laajenee Seinäjoella

Memar on ostanut Seinäjoelta Janitan entisen kenkätehtaan kiinteistön. Memar kasvattaa kaupalla etenkin koneistuksen ja kokoonpanon liiketoimintaa ja palvelukykyä.

Uudet tilat laajentavat toimintaa Seinäjoella merkittävästi, sillä Memarilla on entuudestaan ollut kaupungissa 1 500 neliötä toimitilaa. Toiminnot siirtyvät kaupan myötä 7 000 neliön tilaan, josta Memarin käyttöön tulee n. 3 500 neliötä. Loput tiloista vuokrataan eteenpäin. Laajennus tuo kaivattua lisätilaa tuotannolle, jossa yrityksen neljä toimipistettä käsittelee noin neljä miljoonaa kiloa rautaa vuodessa.

Seinäjoki on ammattitaitoisen työvoiman rekrytoinnin kannalta hyvä toimipaikka. – Seinäjoelle tulemme todennäköisesti tulevaisuudessa myös palkkaamaan lisää työvoimaa, sanoo Memarin markkinointijohtaja ja toinen omistaja Aki Kangas

Memar toimii Seinäjoen lisäksi Toijalassa, Pirkkalassa sekä Virroilla. Memarin liikevaihto on noin 14 miljoonaa euroa ja yritys työllistää 85 henkilöä.