Sopimusvalmistukseen keskittynyt Memar Oy

Vuonna 1980 toimintansa aloittanut Memar Oy on tänä päivänä kokonaan johdon omistama ja vakavarainen yritys, joka  toimii neljällä paikkakunnalla ja työllistää yhteensä 85 henkilöä. Pirkkalan ja Toijalan yksiköt keskittyvät lämpökäsittelyyn ja taontaan, Virrat ja Seinäjoki puolestaan koneistukseen. 

Perustettu

1980

Liikevaihto 2022

16,7 milj. €

Henkilöstö

78

Toiminnan kehittämistä asiakaslähtöisesti

Memar Oy käyttää tuotannossaan monipuolisesti eri tuotantotekniikoita kuten taontaa, koneistusta, kierteenvalssausta, lämpökäsittelyä ja kokoonpanotöitä.

Tuotannollamme on kaksi pääosaamisaluetta. Ruuvituotanto, jota tehdään mm. viiden robottisolun voimin, tuottaa ennen kaikkea vaativia ruuveja. Ruuvituotannon lisäksi erityistä osaamistamme on ehdottomasti taonta. Taonnalla voidaan saavuttaa hyötyjä kuten kustannustehokkuus ja rakenteen lujuus, joita ei koneistamalla ja hitsaamalla valmistetuilla tuotteilla ole. 

Memarilla monipuolisen osaamisen täydentää CNC-koneistaminen, kun työstetämme sekä itse taottuja tuotteita että teemme myös puhdasta alihankintakoneistusta.

Jatkuvasti kehittyvien taonta- ja koneistusteknologioiden avulla voidaan esimerkiksi päästä entistä yhä haastavimpiin muotoihin. Meillä toiminta lähtee aina asiakkaan tarpeesta ja kehitämmekin toimintaamme yhdessä asiakkaan kanssa. Valitsemme tuotantotavoista lopputuotteen kannalta parhaan valmistusmenetelmän kuten taonnan, koneistuksen tai molemmat.

Aki Kangas

Myynti- ja markkinointijohtaja